TALLER DE PROJECTES

 

Us proposo que una part del taller sigui dirigit amb propostes d’exercicis que crec que us pot interessar.
M’agradaria aprofundir una mica més amb el color i la composició i la idea és treballar aquests aspectes a través de la pintura sobre seda.
El primer dia començarem amb un repàs ràpid dels materials i tècniques, aportant fitxes tècniques. Aquestes estaran al taller per consultar dubtes per tal de dinamitzar el taller.
A banda dels exercicis proposo fer peces finals més projectades a través de fonts d’inspiració. 


IMPORTANT:
Les fonts d’inspiració són imprescindibles per projectar peces. És molt difícil fer un procés creatiu des de la imaginació i les referències són imprescindibles per tal de no crear futures frustracions.
És bàsic tenir unes certes expectatives però estar obert a possibles contratemps que ens poden portar a fer canvis, intentant assolir que aquests ens vagin a favor i siguin claus per a l’aprenentatge.
Cada peça que fem és important en el camí de l’aprenentatge i molts cops la mirada canvia amb el temps. Els resultats sempre s’assoleixen pas a pas, amb paciència i intentant tenir una mirada atenta sense judici.


LES CLAUS:
– Dominar els aspectes tècnics: conèixer bé els materials i com es combinen ens ajuda a centrar-nos més en l’aspecte creatiu.
– Fonts d’inspiració pròpies: allò que ens crida l’atenció (colors, formes, artistes plàstics, música, conceptes…. ) per tal de trobar el nostre propi llenguatge i estil.
– El color: és bàsic. El color va a banda i requereix un treball a través de la praxi. El color també s’educa com la música i està molt relacionat.


QUE INCLOU EL TALLER:

  • Espai per a fer peces grans
  • El fixat 
  • Espai per a guardar els vostre bastidor i materials
  • Regularment es donaran classes de tècniques per a nous alumnes a les que podràs participar per repasar conceptes.
  • Descomptes per als tallers intensius d’altres tècniques d’art textil 

QUÈ CAL PORTAR

  • Bastidor
  • Pinzells per aquarel.la
  • Tints i auxiliars
  • Material inspiracional 

TARIFES

Matrícula : 30€

Taller : 12 h / mes : 90€ 


HORARIS 

Dimarts de 10h a 13h

Dimecres de 18h a 21h


Rosa Castells: T+34665807823 / mail : ikatten@hotmail.es

 ​GALERIA D’IMATGES